RB-logo-120x47.jpg

Over ons

 

 

Onze brede expertise staat volledig tot uw dienst. Sinds onze start in 1998 werken wij als onafhankelijk adviseur in de meest uiteenlopende sectoren en branches van het midden- en kleinbedrijf.

U wilt uiteraard dat uw cijfers kloppen, maar ook dat u niet meer belasting betaalt dan nodig is. Fiscamere in Almere, erkend fiscalist, zorgt daarvoor. Wij zorgen ervoor dat wij precies weten wat er bij u speelt. Fiscale mogelijkheden optimaal benutten en fiscale valkuilen ontlopen.
Onze klantenkring is zeer divers. Starters en eenmanszaken kunnen bij ons terecht voor advies en begeleiding evenals kleine en middelgrote ondernemingen. Beiden zijn ruim vertegenwoordigd binnen onze brede klantenkring. Hierdoor zijn we ons ervan bewust dat advies altijd moet passen bij de cliënt en niet andersom. We weten oplossingen en ideeën op heldere wijze te verwoorden en om te zetten in passende acties voor uw specifieke situatie of bedrijf.

Belangrijk is het dat wij waarmaken waar wij voor staan en continue bewijzen dat wij uw ideale partner in ondernemen zijn. Wij besteden dan ook veel aandacht aan begeleiding, opleiding en training van onze medewerkers.
Waarom Fiscamere?

  • De dienstverlening is persoonlijk, gedegen en met kennis van zaken.
  • Ons werk verantwoorden we op heldere wijze.
  • Uiteraard hanteren we scherpe tarieven.
  • Door de combinatie van administratie, fiscaliteit en salarisadministratie heeft u één adres voor al uw vragen op administratief-, bedrijfseconomisch-, fiscaal- en juridisch terrein.
  • Door u op fiscaal en juridisch gebied te laten adviseren en uw aangiften door ons te laten verzorgen, voorkomt u niet alleen dat u te veel belasting betaalt, maar ook dat u niet te maken heeft met de daarbij behorende beslommeringen.
  • Op basis van onze uitgebreide fiscale en juridische kennis zijn wij in staat om het scala van fiscale mogelijkheden optimaal te benutten. Hierdoor wordt de verschuldigde belasting zoveel mogelijk beperkt.
  • De verschillende aangiften worden uiteraard tijdig gedaan; uitstel is onder voorwaarden mogelijk.
  • In een bezwaarfase of beroep kunt u zich toevertrouwen aan onze gedegen kennis van de wetgeving en rechtspraak.